Bra och roligt att göra

När man reser så får man se mycket och lära känna många olika saker och se vad som man kan lära om ett nytt ställe och att kunna få svar på saker som man inte har fått tidigare. Ja det där väl underbart att man kan göra sånt som man tycker är kul och det är bra att se nya saker som man kan göra och när man kommer till ett nytt ställe så kan man kolla upp och se nya saker som man kan tycka är kul att göra.
Ja man vill ju att man ska kunna hitta saker som är roliga och att se en ny stad så får man se nya grejer som man tycker är kul.

Ja det finns mycket att se

Ja det finns mycket att se vart man än kommer och det är ju det som är härligt och man vill gärna lära sig nya saker. Man kan smaka på nya smaker och man får lära känna nya smaker och nya rätter och det är ju härligt att kunna prova på nya smaker och saker. 
Ja man mår bra av att lära sig nya saker och att kunna göra nya saker. Man kan hitta mycket att göra i stockholm som man kan hitta på och det är ju underbart att man kan åka till en stad som man tycker om och som man gärna vill kunna ha det lite lugnt och skönt i. Ja det är en väldigt vacker stad och det är ju härligt för ögonen att se vackra saker som man mår bra av att se. För det är sant att man mår bra att se bra och fina saker och Stockholm är en sån fin stad som är vacker att se på och som man mår bra av att vara i och gå i. Så det är bra.